فصل میوه ها

فصل های میوه خشک

فصل میوه ها
فصل میوه ها

فصل خشک کردن میوه ، فصل های هر میوه

سلام عزیزان در این مطلب قص داریم برای دوستانی که قصد خشک کردن میوه را دارد آموزشی بگذاریم که بدانند در چه فصلی چه میوه هایی وجود دارد که قابل خشک کردن و باشند.
همچنین وقتی یک میوه در یک فصل موجود هست طبیعتا قیمت مناسب تری برای خشک کردن پیدا میکنه.
به ترتیب فصل ها را با هم بررسی میکنیم:

میوه های فصل بهار:

آلبالو: آلبالو یک میوه با دانه های کوچک قرمز بسیار خوش مزه و ترش می باشد ک هبا دو بند حالت ۸ به هم متصل هستند.
انگور یاقوتی: انگور یک میوه بهشتی شیرین و خوش خوراک.
توت سفید: همانطور که از رنگش مشخصه توت سفید هست و کاملا خوش خوراک.
توت سیاه:
توت فرنگی:
خیار:
سیب تخم لبنانی:
سیب درختی:
سیب شمیرانی:
سیب شهریار:
سیب قرمز عباسی:
سیب قندک:
سیب گلاب:
شبرنگ (شلیل قرمز رنگ):
طالبی:
نیم سفیده و نیم قرمز:
هنداونه:
چغاله بادام سبز:
گرمک:
گلابی دم کج:
گلابی شاه میوه:
گوجه سبز برقان:
گوجه سبز درختی:
گیلاس:

میوه های تابستانی:

پس از میوه های فصل بهار کم کم به فصل تابستان میرسیم و میوه های فصل تابستان اضافه میشود :
انگور سیاه اصفهانی:
آلو زرد:
آلو سیاه:
انجیر بی دانه و تازه:
انگور مهدی خانی و بی دانه:
تمشک:
توت سفید:
توت سیاه:
خیار چنبر:
خیار:
ذغال اخته:
زردآلو:
شاهانه:
شبرنگ (شلیل قرمز):
شلیل سفید (آلو سیاه):
شلیل سفید:
عسگری:
فرنیگ و انگور سفید {همدان، لواسانات، کرج، شاهرود}:
قیسی:
موز:
هنداونه ترکمن ، جهرمی ، محبوبی :
کندری (سحابی):
گلابی {بیروتی، چینی، دم کج، حاج علیاسی، ویلیام دوشیز}:
گوجه سبز و قرمز رسیده:

پس از فصل تابستان وارد پاییز و میوه فصل پاییز به شرح زیر می باشد:

میوه های پائیزی:

ازگیل:
انار سیاه:
انار:
بالنگ:
به:
خربزه ایوانکی:
خرما:
خرمالو:
رطب:
زالزالک:
سیب:
لیمو ترش:
لیمو شیرین:
نارنج:
نارنگی:
هلو:
هندوانه شریف آباد قزوین و همدان:
پرتقال:
گریپ فروت تو سرخ:
گلابی زیدی ، دماوندی ، تخم نطنز و تبریزی:

و دیگر میوه های خاص فصل تابستان.

 

میوه های زمستانی و فصل زمستان:

انواع مرکبات فصل زمستان از جمله‌:
انار بندرعباس:
بالنگ یا بادرنگ و گریپ فروت:
خربزه ایوانکی و أصفهان:
دارابی:
زالزالک شهریار
لیمو ترش:
لیمو شیرین:
نارنگی:
هندوانه اهواز:
پرتقال:

در این فصل قابل مصرف می باشد.

در ادامه به فصل های سبزیجات موجود در هر فصل در ایران می پردازیم :

سبزیجات  فصل بهار:

اسفناج:
بابونه:
باقلای سبز:
بامیه:
برگ گل سرخ:
تربچه:
ترخان:
تره و جعفری:
تره کوهی (تره فرنگی) :
دنبلان:
ریجان بنفش و سبز:
ریواس:
سیب زمینی پشندی:
سیر سبز:
شاهی:
شلغم:
قارچ:
مارچوبه:
مرزه:
موسیر:
نخود فرنگی سبز:
نعنا:
هویج فرنگی:
پونه:
پیاز:
پیازچه:
کاهو ایرانی:
کاهو ساقه ای و سالادی:
کرفس:
کلم قمری:
کلم پیچ:
کنگر:
گشنیز:
گوجه فرنگی:

از سبزیجات صحرایی دیگر از جمله بولاغ اوتی:
شنگ:
والک:
غازیاغی:
آرتیشو و غیره در این فصل می توان یافت. :

 

سبزیجات تابستانی:

بعد از سبزیجات فوق کم کم به فصل تابستان نزدیک شده ایم و سبزی های مخصوص این فصل به شرح زیر است :
بادمجان قلمی و دلمه ای:
باقلا سبز:
برگ مو:
برگ چغندر:
ریواس:
سیب زمینی استانبولی و پشندی:
سیر خشک:
شبت (شوید) :
غوره:
فلفل دلمه ای:
فلفل سبز:
لوبیا سبز:
نوع دیگر بامیه:
هویج فرنگی:
پیاز سفید کاشان:
پیاز قرمز آذر شهر:
کدو مسمایی:

سبزیجات پائیزی:

سبزیجات این فصل یعنی پاییز تقریبا همان سبزیجات تابستانی می باشد که برخی سبزیجات جدید به آن اضفه شده است که شامل :
آندیو:
انواع پیاز و سیب زمینی پشندی:
انواع کاهو:
بولاغ اوتی:
ترب سفید و سیاه:
زیتون سبز:
زیتون سیاه:
سوسن عنبر:
سیر خشک:
فلفل قرمز (تند) :
مرزه:
نخود سبز:
هویج ایرانی:

 

سبزیجات زمستانی:

در فصل زمستان ریحان و ترخان بسیار بسیار کم یاب می شود و کم و بیش از سبزیجات سایر فصول دیده می شود ولی سبزیجاتی مثل موارد زیر موجود می باشد :
ترب سفید و سیاه:
شلغم پونه:
لوبیای سبز:
چغندر (ریشه ای):
کدو تنبل:

کدو حلوایی و نظیر این موارد قابل مشاهده است.

این مطلب به صورت کاملا اختصاصی و تخصصی به عنوان یک راهنمای کامل برای دانستن میوه های فصل های مختلف سال در ایران میباشد.
همچنین شما عزیزان جهت خرید آماده میوه خشک میتوانید به صفحه مربوطه فروشگاه صنایع غذایی هانی کام مراجعه نمایید.

  • ali
  • فروردین 21, 1401
  • 429 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه