میوه خشک کادویی عید

میوه خشک ویژه عید

میوه خشک میوه‌ای است که اکثریت آب اصلی آن به‌طور طبیعی، از طریق خشک‌کردن در آفتاب یا با استفاده از خشک‌کن‌های تخصصی یا دستگاه‌های آب‌گیری حذف شده است. میوه خشک دارای سنت طولانی استفاده از هزاره چهارم قبل از میلاد در بین النهرین است و به دلیل طعم شیرین، ارزش غذایی، و ماندگاری طولانی آن بسیار ارزشمند است.

امروزه مصرف میوه های خشک رواج یافته است. نزدیک به نیمی از میوه های خشک فروخته شده کشمش و پس از آن خرما، آلبالو، انجیر، زردآلو، هلو، سیب و نارنگی است.  میوه‌هایی که در آفتاب یا در خشک‌کن‌های تونل باد گرم خشک شده‌اند. بسیاری از میوه ها مانند زغال اخته، زغال اخته، گیلاس، توت فرنگی و انبه قبل از خشک شدن با یک شیرین کننده (مثلاً شربت ساکارز) تزریق می شوند. برخی از محصولاتی که به عنوان میوه خشک فروخته می شوند، مانند  کیوی و آناناس، اغلب میوه های شیرینی هستند.

میوه های خشک بیشتر ارزش غذایی میوه های تازه را حفظ می کنند. محتوای مواد مغذی خاص میوه‌های خشک مختلف نشان‌دهنده همتای تازه آنها و روش پردازش است.

میوه خشک یک میان وعده عالی و سالم است که می تواند مدت زمان بیشتری نسبت به میوه های تازه در قفسه شما بماند. این ماندگاری طولانی‌تر، میوه‌های خشک را به یک میان‌وعده سازگار و یک خوراکی عالی برای سفرهای کمپینگ، ماشین‌سواری طولانی و ناهارهای بسته‌بندی شده تبدیل می‌کند.

ماندگاری میوه خشک بسیار بیشتر از میوه های معمولی است، اما بسیاری از فواید سلامتی مشابهی دارد که میوه را به یک خوراکی مطلوب تبدیل می کند.

خوشبختانه، انواع مختلفی از میوه های خشک در بازار وجود دارد، بنابراین هنگام انتخاب میوه خشک مناسب شما، گزینه های زیادی دارید.

میوه خشک به دلیل موارد زیر ارزشمند است:

طعم شیرین و آبدار، ویتامین ها، ارزش کالری و تغذیه بالا، ماندگاری طولانی، ظاهر زیبا
رنگ مشخص بدون اکسیداسیون و کثیفی.
هدف اصلی: شیرینی، نانوایی، آماده برای خوردن، مخلوط میوه های خشک

میوه خشک کادویی عید

خرید میوه خشک کادویی عید هانی کام

امروزه میوه خشک در اکثر مناطق جهان تولید می شود و مصرف آن در همه فرهنگ ها و بخش های جمعیتی رخ می دهد.

میوه ها را می توان به صورت کامل خشک کرد (مانند انگور، توت، زردآلو، آلو)، نصف یا به صورت ورقه ای (مانند انبه، پاپایا، کیوی). از طرف دیگر، می توان آنها را پس از خشک شدن خرد کرد (مثلاً خرما)، به صورت خمیر یا آب میوه غلیظ درآورد. میزان رطوبت باقیمانده بسته به نوع میوه می تواند از کوچک (3 تا 8 درصد) تا قابل توجه (16 تا 18 درصد) متفاوت باشد. میوه ها را نیز می توان به صورت پوره،  یا به صورت پودر،  خشک کرد. آنها را می توان در فریزر خشک کرد. میوه های تازه منجمد شده و در یک محفظه خشک کن تحت خلاء قرار می گیرند. حرارت اعمال می شود و در حالی که هنوز یخ زده است، آب از میوه تبخیر می شود» میوه بسیار سبک و ترد می شود و بیشتر طعم اصلی خود را حفظ می کند. میوه خشک به طور گسترده در صنایع شیرینی پزی، نانوایی  استفاده می شود.  از میوه های خشک در انواع سس ها، سوپ ها، چاشنی ها، پودینگ ها و غذای نوزادان و کودکان استفاده کنید.

همچنین برای خرید و ثبت سفارش پک میوه خشک عید هانی کام می توانید همین حالا بر روی لینک خرید کلیک کنید به علاوه لازم به ذکر است که بدانید میوه خشک های هانی کام همه و همه از کیفیت فوق العاده بالایی برخوردار هستند و با نهایت کامل پروتکل های بهداشتی تهیه شده اند بنابراین می توانید با خیالی آسوده و راحت سفارش خود را در کمترین زمان و با قیمتی مناسب ثبت کنید ممنون که ما را تا به اینجا همراهی کردین.

  • ali
  • اسفند 28, 1401
  • 397 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه