خرید رب آلاله

رب گوجه فرنگی – رب گوجه فرنگی آلاله

رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی های اصلی ما ایرانی ها در استفاده از بسیاری از غذاها می باشد.
این چاشنی خوشمزه علاوه بر طعم و مزه ای که به غذا می بخشد باعث خوش رنگ شدن غذا نیز می شود.
همچنین رب گوجه فرنگی علاوه بر چاشنی در غذاها به عنوان ماده ی اصلی در تهیه بسیاری از محصولات از جمله سس ها مورد استفاده قرار می گیرد.
گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان است که استفاده آن در غذاها باعث می شود تا بدن ما در برابر بروز بیماری های نظیر سرطان مقاومت خوبی از خود نشان دهد، همچنین آنتی اکسیدان موجود در گوجه فرنگی برای سلامت پوست ما و جلوگیری از پیری زودرس بسیار مفید می باشد.
همانطور که می دانید تهیه رب گوجه فرنگی روش های مختلفی دارد اما رب گوجه فرنگی اگر به روش خانگی تهیه شود به دلیل نداشتن هیچگونه مواد افزودنی و نگهدارنده برای بدن ما سالم تر می باشد.
پیشنهاد می کنیم در ادامه ی این مطلب همراه هانی کام باشید تا شما را با بهترین رب گوجه فرنگی و طرز تهیه آن آشنا کنیم.

خرید رب آلاله
رب آلاله

معرفی بهترین رب گوجه فرنگی (رب گوجه فرنگی آلاله)

با وجود تنوع زیادی که در رب گوجه فرنگی وجود دارد اما در این مطلب ما می خواهیم شما را با یکی از باکیفیت ترین و بهترین رب گوجه فرنگی آشنا کنیم.
رب گوجه فرنگی آلاله یکی از بهترین نمونه هایی از رب گوجه می باشد چرا که در کارخانه رب گوجه فرنگی آلاله از بهترین و به روزترین ماشین آلات روز دنیا برای تهیه رب ها استفاده می کنند.
از این رو اگر که به دنبال رب گوجه ای هستید که از کیفیت خوب و طعم و مزه ی بی نظیری برخوردار باشد ما بدون شک رب گوجه فرنگی آلاله را به شما پیشنهاد می کنیم.
این رب خوشمزه بدون هیچگونه مواد نگهدارنده و افزودنی و رنگ فوق العاده خوش رنگی که دارد توانسته است در لیست بهترین رب های گوجه فرنگی جای بگیرد.

همچنین رب گوجه فرنگی آلاله علاوه بر کیفیت بالایی که دارد نسبت به دیگر رقبای خود از قیمت مناسب تری هم برخوردار می باشد از این رو طرفداران این برند از رب گوجه فرنگی روز به روز در حال افزایش است چرا که نسبت به کیفیت بی نظیری که دارد قیمت مقرون به صرفه تری را به خود اختصاص است.

خرید رب آلاله
خرید رب آلاله

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

• در ابتدا برای تهیه رب گوجه فرنگی به روش خانگی نیاز به گوجه فرنگی ، نمک و روغن دارید.
• سپس گوجه فرنگی ها به خوبی بشورید و به چند قسمت برش زنید.
• در این مرحله می توانید گوجه فرنگی ها را یا با استفاده از دستگاه مخلوط کن له کنید و به حالت پوره در بیاورید تا جایی که دیگر اثری از پوست و تخم های گوجه باقی نماند.
• یا می توانید از طریق دیگری گوجه فرنگی ها را به شکل پوره در بیاورید و آن هم ریختن گوجه فرنگی ها در یک قابلمه و قرار دادنشان بر روی حرارت است.
• و برای این که گوجه ها ماندگاری بیشتری داشته باشند و آب بیندازند کمی نمک بر روی آن ها بریزید.
• بعد از این که گوجه ها خوب پختند و له شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید گوجه های له شده خنک شوند.
• سپس یک توری که حالت صافی داشته باشد با سوراخ های ریز بردارید و گوجه های پوره شده را از توری رد کنید تا تمام پوست گوجه ها و تخم های گوجه از آن جدا شود.(توجه داشته باشید که حتما تمام پوست و تخم های گوجه را از آن جدا کنید چرا که وجود حتی ذره ای تخم و پوست می تواند باعث کپک زدن و خراب شدن رب گوجه فرنگی شود بنابراین چندبار این کار را انجام دهید.)
• بعد از این که گوجه ها را از صافی رد کردید و کاملا یکدست شدند مجدد آن ها را داخل قابلمه بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید و منتظر بمانید تا گوجه ها بجوشند.
• بعد از جوشیدن حرارت شعله را کم کنید و در قابلمه را بردارید تا آب اضافی گوجه ها تبخیر شود و گوجه ها زودتر به حالت غلیظی برسند.( نکته ی مهمی که در این جا وجود دارد این است که هر چند وقت یکبار گوجه ها را از ته هم بزنید تا ته نگیرند و نسوزند چرا که اگر گوجه ها ته بگیرند رب شما طعم و بوی سوخته به خود می گیرد.)
• بعد از این گوجه ها شروع به قل زدن کردند و کمی غلیظ شدند ( در این مرحله اگر که گوجه ها را با استفاده از مخلوط کن به حالت پوره درآورده اید باید به آن نمک اضافه کنید ولی اگر به روش قابلمه این کار را انجام داده اید دیگر نیازی به اضافه کردن نمک نیست چرا که در مرحله ی اول این کار را انجام داده اید.) زیر شعله را کم کنید تا رب کمی غلیظ تر و سفت تر شود.
• مرتب رب را هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم غلیظ تر و سفت تر شود.(توجه داشته باشید که اگر رب را نگذارید به غلظت مناسب خودش برسد و شل تر آن را از روی حرارت بردارید زود تر هم ربتان خراب می شود و کپک می زند.)
• در این مرحله می توانید در صورت تمایل برای این که ربتان ماندگاری بیشتری داشته باشد به آن به مقدار لازم روغن اضافه کنید( به ازای هر 1 کیلو رب یک قاشق روغن اضافه کنید) این مرحله دلخواه است.
• و در نهایت بعد از این که رب کاملا سرد شد آن را در ظرف های شیشه ای و خشک بریزید و در ظرف را ببندید و در یک جای خنک مثل یخچال نگهداری کنید.

خرید رب آلاله
رب آلاله

خرید رب گوجه فرنگی آلاله

همانطور که گفتیم رب گوجه فرنگی از مهم ترین چاشنی هایی است که همه ی ما چه ایرانی ها و چه خارجی ها در درست کردن غذاهایمان استفاده می کنیم و از آن جایی که طعم و مزه ی اصلی غذا را رب گوجه فرنگی رقم میزند باید از کیفیت و مزه ی فوق العاده خوشمزه ای برخوردار باشد.
از این رو یکی از پیشنهاد های 100 درصدی ما به شما عزیزان خرید رب آلاله می باشد چرا که هم کیفیت و مزه ی خوبی دارد و هم قیمت مناسبی.
به علاوه لازم به ذکر است که بدانید کارخانه رب آلاله بیشتر از نیم قرن است که در تهیه رب گوجه های خانگی و انواع سس های گوجه فرنگی تخصص بالایی دارند و فعالیت می کنند و شما می توانید با خیالی راحت این برند رب گوجه را خریداری کنید.
همچنین در سایت رب آلاله می توانید رب گوجه فرنگی را به صورت فله ای، بشکه ای و عمده نیز خریداری بکنید.
 پس همین الان برای این که یه غذای خوشمزه و خوش رنگ درست کنی روی لینک آبی رنگی که برات گذاشتم کلیک کن و وارد سایت رب آلاله شو و خیلی زود سفارش خودتو ثبت کن.

 

  • Safaradmin
  • تیر 9, 1401
  • 79 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه